Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ik zoek een zzp'r

Een specialist nodig voor jouw project of uitdaging? Onze zzp’ers weten van aanpakken en helpen jou uit de brand.

Hart

Krachten bundelen?

Ja, heel graag!

Jij hebt een uitdaging en zoekt een specialist in

WIJ BIEDEN

… het ontbrekende puzzelstukje. De specialist die perfect past voor jullie project. Aan de hand van de wensen gaan wij voor jullie op zoek naar een passende match. Zodat de opdracht naar alle tevredenheid wordt aangepakt en afgerond. 

Wat we in de praktijk doen: jullie hebben een project, een uitdaging of tijdelijk versterking nodig van een specialist. Iemand die weet waar jullie het over hebben en direct aan de slag kan. Duidelijk en direct, zodat je weet waar je aan toe bent en weer verder kunt met andere zaken die aandacht vragen. Wij ontzorgen jou, met de zoektocht naar en bemiddeling van de juiste specialist. Ontzorgen is wat we doen en gaan voor 100% succes en duurzame relaties. 

HR

We doen wat we zeggen!

Projecten en uitdagingen komen in alle soorten en maten. Wij zijn er voor verschillende organisaties en bedrijfsonderdelen.

Publieke Sector

Commerciële organisaties

Financiële dienstverlening

Sociaal domein

“De extra hulp en expertise voor jouw project: daar komt de zzp’r om de hoek. Wij vullen onze doen’rs aan. Als er behoefte is aan een specialisme, dan zoekt zzp’r de passende zzp’r. Daar wordt iedereen blij van.”

Dorèth, directie

Volg ons